Portalul Unic a Colegiilor Agro-Industriale din Republica Moldova Logo

Elaborat cu suportul

Noutăți și evenimente

La 28 martie, s-a desfășurat seminarul organizat de Dna. Angela Russu, psiholog la SAP DÎ Ocnița, Dnul Cojocaru Oleg, șef IP Ocnița și Dna. Socican Olga, inspector superior în lucrul cu minorii, cu genericul: ”Mitul și realitatea jocurilor online”.

La 22 martie, Ciuntu Veaceslav,profesor de istorie

a desfășurat concursul: ”Ce? Unde? Cînd?”  

 

La data de 20 martie 2017,în incinta Colegiului Agroindustrial ,,Gheorghe Răducan”din s.Grinăuți s-a desfășurat o activitate extracurriculară   cu genericul:,,Ziua Francofoniei în formă de Starturi vesele”. 

 

Concursul: ”Cel mai bun Plan de afaceri”, etapa locală. 

 

Lucrare de laborator  Tema: Aprecierea calității materiei prime de origine vegetală (făina), profesor Zaharco Nelea, gr. TAP-16/1

 

La data de 3 martie grupele MA-2, diriginte Grosu Ion și MA-4, diriginte Voinescu Livia cu muguri de respect și recunoștință au invitat întreg colectivul colegiului pentru a omagia frumoasele și tandrele doamne cu sărbătoarea de 8 martie, prin activitatea extracurriculară cu genericul: ”Femeie-lacrimă de dor”

 

La data de 1 martie s-a desfășurat Concursul  ”Un mărțișor pentru inima ta”

 

La data de 1 martie, Guivan Irina, profesor de limba română a desfășurat activitatea extracurriculară ”Miss Smărăndița” 

La data de 14.02.2017 s-a desfășurat concursul  domnițelor - "Miss Colegiu-2017".

În această zi, cînd dragostea plutea în aer, iar inimile au fost străpunse de săgețile lui Cupidon, cei prezenți la activitate, și-au lăsat sufletele să zboare pe potecile iubirii, fiind înconjurați de frumusețea pe care o emanau concurentele noastre.  

 

La data de 13.02.2017  s-au adunat cei mai îndrăgostiți de opera viereană, pentru ai pomeni numele curat, ai închina puținul din ceea ce i se cuvine prin desfășurarea  Concursului cu genericul: "Opera lui G. Vieru - sursă de inspirație pentru tinerii de azi".

 

 

 La data de 07.02.2017  profesorul  Zaharco N.  a desfășurat Trainingul  ADITIVII ALIMENTARI  (avantajele  și efectele negative ale utilizării lor)

 

 La data de 02.02.2017 Calibina V. , bibliotecară a desfășurat activitatea extracurriculară cu genericul: "Ce e amorul..."

La data de 26.12.2016 la porțile Colegiului au bătut sfintele sărbători de iarnă. În această zi elevii cu inimile pline de bucurii și sufletele curate au încercat să creeze o adevărată sărbătoare prin desfășurarea activității extracurriculare cu genericul: "Revelion - 2017" unde au fost valorificate și promovate tradițiile  și obiceiurile sărbătorilor de iarnă culese de la baștină. 

 

 Frumoasele sărbători de iarnă, țesute din mister și farmec, pentru elevii colegiului sunt un prilej de a face lucruri frumoase. În preajma Crăciunului au demarat acțiuni de binefacere, compătimindu-i pe cei ce au nevoie de un  UN MIC LICĂR DE BUCURIE ÎN SUFLET.

 

La data de 25.11.2016 grupa TLPL-4, diriginte Galușca M. și TLPL-3, diriginte Galușca I. au desfășurat activitatea extracurriculară cu genericul: "Ziua agricultorului  2016"

La data de 03.11.2016, Tabuica Diana, profesor de Limba engleză a desfășurat serbarea Halloween-ului.

 

O veche zicală zice: "Toamna se numără bobocii". Metaforic spus, mijlocul de toamnă este cel mai oportun pentru a cunoaște și a număra tinerii bobocei, care s-au înscris în colegiu. Timizi sau curajoși, dar talentați și muncitori, dornici de a arăta că pot, că merită, că vor să încerce bobocii s-au avântat la primul lor bal - Balul bobocilor - 2016.

 

Toamna a pătruns în colegiu cu magia și cromatica ei, cu tradiție și savoare de nedescris. De câteva ore de distracție, plăcere și cufundare în lumea artei au avut parte elevii în cadrul concursului-expoziție cu genericul: "Toamna - armonie și culoare", care s-a desfășurat la data de 19.10.2016.

 

În spatele fiecărui om, bogat sau sărac se află un dascăl. La data de 30.09.2016 s-a desfășurat activitatea extracurriculară cu genericul: "Dacăle, tu ești alesul lui Dumnezeu..."  dedicată Zilei profesionale a lucrătorilor din învățământ, ziua oamenilor care au ca misiune să le dezvolte elevilor "corola de minuni a lumii".

 

Ora de dirigenție, care s-a desfășurat la 01.09.2016. cu tema: "Republica Moldova - un sfert de veac"

 

În fiece an sosirea toamnei remarcă începutul unui nou an de studii. E o priveliște neobișnuită, e un basm de nedescris, sărbătoarea de 1 septembrie a anului de învățământ 2016-2017 este resimțită în suflet de fiecare.

 


Pagini vizualizate: 566