Portalul Unic a Colegiilor Agro-Industriale din Republica Moldova Logo

Elaborat cu suportul

Evenimente şi noutăţi

  Reprezentanţii  MAIA, Rodica Reşitca şi a  ME Silviu Gîncu împreună cu expertul Zestrea Petru în vizită  pentru identificarea priorităţilor instituţionale.

   

   

  Conform proiectului de lege ce prevede ca în fiecare a 4-a duminică a lunii iunie să fie sărbătorită Ziua Portului Naţional la 26 iunie în Colegiul Agricol din Ţaul s-a desfăşurat o activitate artistică culturală menită  să promoveze valorile naţionale şi în mod special valorificarea portului popular . Vizitatorii au putut să admire o expoziţie de artizanat şi să savureze din diversitatea bucătăriei tradiţionale.  Activitatea a fost preconizată inclusiv pentru promovarea specialităţilor instituţiei înscrise în Admiterea 2016. 

            

         

   La 17 iunie 2016, Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare dl. Grama Eduard, însoțit de șefa Direcției Știință,formare profesională și extensiune rurală dna Reșitca Rodica, a efectuat o vizită de lucru la Colegiul Agricol din Țaul. În cadrul acestei vizite dl. Ministru a făcut cunoștință cu baza materială a instituției și a avut o întrevedere cu colectivul.  

  

 

      Pe data de 31 mai a avut loc careul festiv  - În clinchetul vesel al utimului clopoţel, un bilanţ al realizărilor la Colegiul Agricol din Ţaul. La careul ultimului sunet emoţiile au fiert la temperaturile înalte. Absolvenţii anului patru şi-au împărtăşit emoţiile şi au afirmat că pentru ei  aceşti ani petrecuţi în colegiu au fost  pe cît de dificili, pe atăt şi de interesanţi şi fericiţi.  Acum urmează calea  ce duce spre afirmare.

                                

            

          

                                                          


Pagini vizualizate: 566